ABOUT


Welkom op deze website van architectentenbureau rik vanhulle bvba.

architect_kortrijk

Ik ben afgestudeerd in 1988 aan het sint-lucas te gent.
Na mijn stage ben ik begonnen aan het uitbouwen van een eigen bureau waar vanaf het begin, ondertussen zo’n 25 jaar geleden, de nadruk lag en nog steeds ligt op de persoonlijke aanpak van ieder zijn eigen bouwproces. Ieder huis heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen specifieke wensen en zijn eigen specifiek budget.

De aandacht in dat bouwproces gaat oa. naar de ‘wensen’ van de klant , de gevraagde ‘functies’ de beoogde ‘vorm’ maar zeker ook niet onbelangrijk, aandacht voor ‘het budget’….of het nu om een klein of groot budget gaat!
Budgetbeheersing is een zeer belangrijk onderdeel waar velen véél te weinig aandacht aan besteden en soms zelfs wat stiefmoederlijk behandelen…met alle gevolgen vandien!

De laatste jaren zijn we ons ook meer en meer gaan toeleggen op perfect geïsoleerde woningen, en zelfs energiezuinige tot zelfs energie-lage woningen.

Onder de rubriek ‘projecten’ zullen daarom ook zéér diverse projecten te zien zijn….iedere project heeft zo zijn eigen reden van bestaan en daarom zijn eigen plaatsje in de loop van die vele jaren gekregen.

Ook diverse bouwlocaties zijn er te zien en dit komt doordat we van in het begin door regelmatige publicaties in zowat alle, vooral vlaamse, provincies terecht kwamen en komen.